Woldere Winter Wonderland

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space][vc_single_image image=”17376″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

WWW

Hoe vaak tik je het in: WWW, met als doel “geconnected” te worden met de buitenwereld.

WWW staat in Waalre voor Woldere Winter Wonderland. Een week in winterse sferen, midden in ons kerkdorp Waalre. Met als doel om geconnected te raken met je buurt, wijk, dorpelingen.

Een festiviteit die georganiseerd wordt wegens het 112.5 jaar bestaan van de Vereniging. Dat is géén feestje voor de leden. Het is een dorpsfeest. Weliswaar georganiseerd door de Vereniging, dat kan alleen omdat de VvdJ enorm veel sympathie en donaties krijgt vanuit het dorp.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Programma

Opening zaterdag 21 december 14.00

Locatie: In en om de Feesttent op de Markt, Waalre.

De programmakrant kun je hier lezen:

 

 

[/vc_column_text][vc_zigzag][vc_column_text]

21-24 december  een innovatieve Escape room (12 jaar en ouder) van 14.00 – 17.00 uur

Kom met (minimaal 3*) vrienden de wereld redden.
*) leuker is 5

[/vc_column_text][vc_zigzag][vc_row_inner row_type=”row” type=”full_width” text_align=”left” css_animation=””][vc_column_inner][vc_column_text]

F.A.Q. over Woldere Winter Wonderland

1. Waarom deze bijzondere feestweek?

De aanleiding is het 112,5 jaar bestaan van de Vereniging, maar de échte oorzaak is: de vele donaties aan de VvdJ. Mensen die onze activiteiten graag sponsoren, omdat de VvdJ activiteiten organiseert die dorpelingen bij elkaar brengen. Leven in Woldere

 

2. Waar kan ik kaarten kopen voor de Après Kerst Feestavond?

Helaas voor jou, maar goed voor ons feest: de kaarten zijn

Uitverkocht Uitverkocht Uitverkocht

Binnen 4 dagen waren alle 750 kaarten verkocht  ?

 

2.1. Nu alle entreekaarten zijn verkocht: levert WWW winst op?

Nee. De bedoeling is dat donatiegeld wat aan de VvdJ gegeven is, geheel geïnvesteerd wordt in deze feestweek. Vandaar dat bijna alle activiteiten gratis zijn en er gratis versnaperingen zijn.

 

3. Kunnen mijn kinderen deelnemen aan de Wolderse Winterspelen als ze NIET op de basisschool in kerkdorp Waalre zitten?

Ja, je kunt dan gratis een deelnemerskaart afhalen bij  Keurslagerij Vos. Vanaf 15 december.

 

4. Wordt er reclame gemaakt buiten het kerkdorp Waalre voor deze feestweek?

Nee. De doelstelling van de Vereniging is juist om festiviteiten specifiek voor het kerkdorp Waalre te houden. Niet dat ” buitenstaanders” niet welkom zijn, maar de verwachting is dat alle activiteiten al overvol zitten. We zijn zelfs bang dat we nual mensen moeten teleurstellen. In een tent gaan nu eenmaal een bepaald aantal mensen.

 

5. Over het schaatsen? Kun je er meer over vertellen?

Jazeker! Graag zelfs. Je schaatst op een kunst(stof)baan. Dat wil zeggen dus geen IJSbaan. Dat is iets minder glad, het is veel minder koud! De tent is zelfs verwarmd. Dus ook als het regent of sneeuwt; je bent welkom. Schaatsen met eigen schaatsen mag, zolang het maar geen noren zijn. Er zijn (gratis) uitleen schaatsen beschikbaar. De begeleiding zal er voor zorgen dat het niet te druk wordt op de baan. Hou rekening met een wachttijd.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

 

Sponsoren

Alle activiteiten van de VvdJ worden mogelijk gemaakt dankzij de vele giften van dorpelingen o.a. bij onze jaarlijkse collecte. 100% van die bijdrage gaat naar dorpse activiteiten.

Speciaal voor het evenement WWW hebben veel bedrijvensponsors zich aangemeld. Waarvoor heel veel dank! In de programmakrant en tijdens het evenement worden de bedrijfsnamen getoond. Mogen deze ondernemers reken op uw sympathie?

Daarnaast zijn er veel particulieren die sponsorpakketten hebben gekocht. Ook kloppen leden zelden tevergeefs aan tijdens de jaarlijkse collecte.

 

Dank jullie wel!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]