Over de VvdJ
15719
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15719,bridge-core-2.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-19.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Over de VvdJ

1907 opgestart

Woldere :  Ahoy !!

Zo wordt al sinds de vijftiger jaren elke eerste maandag van de maand onze vergadering geopend en gesloten in ons clubhuis De Oude Toren. Op deze vergaderingen bereiden wij de komende activiteiten voor en evalueren we deze naderhand. Dat doen we al een hele tijd.

De Vereniging voor de Jeugd is opgericht in 1907 en heeft als doel de activiteiten voor het gemeenschappelijke dorpsleven in het kerkdorp Waalre te bevorderen.

MEER DAN 112,5 JAAR LEVEN IN WOLDERE !

Onze club bestaat uit circa 45 actieve leden en seniorleden die zich enthousiast inzetten om ons doel te bereiken. Op een andere plaats op de site ziet u wie dit allemaal zijn.

De Vereniging voert de activiteiten zelf uit maar werkt ook samen met andere verenigingen. Hoewel onze naam anders doet vermoeden richten we ons niet alleen op de jeugd, maar ook op de ouderen in ons dorp.

De wisselwerking tussen kerkdorp Waalre en de Vereniging staat er borg voor dat tradities in ere worden gehouden en dat de leefbaarheid en saamhorigheid in ons dorp worden vergroot. De positieve respons van de inwoners stimuleert de leden om belangeloos veel werk te verzetten ten gunste van de Wolderse gemeenschap.

De genoemde activiteiten brengen veel kosten met zich mee, die grotendeels bekostigd worden met het geld die de jaarlijkse collecte in het dorp opbrengt. Vanaf zaterdag voor de intocht komen de leden bij u aan de deur om het aantal “zakjes” dat Sinterklaas bij af u mag geven te noteren en u te vragen om een vrijwillige bijdrage. De  Vereniging prijst zich erg gelukkig met de betrokkenheid van de inwoners en de gulheid tijdens deze collecte. Alle gelden die ingezameld worden gaan direct naar onze activiteiten.

De Vereniging voor de Jeugd beschikt ook over de ANBI status. Op de homepagina van deze site vind u daar meer informatie over.

We zien u graag terug op een van onze activiteiten !!

Namens alle leden

Koen van Zon

Voorzitter

Woldere : Ahoy !!