Vereniging voor de Jeugd | Vliegerfestijn
15717
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15717,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1200,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Vliegerfestijn

6 Oktober 2019


vanaf 24-09-2019 HAAL JE GRATIS knutsel-VLIEGER


Je kunt weer aan de slag. Maak je eigen vlieger of haal bij Dierenspeciaal zaak Colinda een GRATIS knutselvlieger. Bekleur, beplak, knip etc. Maak er iets moois van. Zowel voor de mooiste zelfbouw als voor de mooiste knutselvliegers zijn er prijzen te verdienen

Tegen inlevering van de flyer die op school is uitgedeeld of die hier onder te downloaden is; kun je bij Dierenspeciaalzaak Colinda de vlieger krijgen.

Let op: De flyer is ook een kleurplaat. Kleur deze plaat in. Ook voor de mooiste kleurplaten zijn er prijzen te verdienen.

Vlieger-2019-Kleurplaat-website-2Download

Knutselen is leuk en leerzaam!

Op school wordt hard gewerkt aan een zelfbouw vlieger.

Groot gelijk!

Er zijn prijzen te verdienen.

Vliegerfeest

Sinds 2002: iedere eerste zondag in oktober: een Wolders vliegerfestijn. Honderden “zelfbouwers” van kinderen staan te schitteren in de lucht en dingen mee naar mooie prijzen. Maar ook volwassenen vertonen hun vliegerkunsten. Naast het vliegeren zijn er demonstraties van een heuse vliegerclub, roofvogels, modelvliegtuigjes en een kinderdansclub. Ook andere verenigingen werken hier aan mee, zoals de Jeugdharmonie.

Het terrein waar dit festijn wordt gehouden heeft in de volksmond de naam “vliegerveldje” gekregen.